Fotografiranje in snemanje iz zraka

316-C5-DJI-Phantom-PRIMARY dji dji_phantom Pantom2-Vision-20130924-6230

SvetPC vam ponuja profesionalno snemanje iz zraka z Dji Phantom helikopterjem v kombinaciji z Gopro kamero Hero 4 Black  v Full HD resoluciji pa vse tja do 4K resolucije. Kamera je žiroskopsko stabilizirana na nosilcu, ki trenutno na svetovnem tržišču nudi najmirnejše zračne posnetke.

Kodek v vseh nastavitvah je možen v: MOV ali MP4…

 

Helikopter s katerim letimo je daljinsko voden, GPS kontrolo, ki omogočajo 360 stopinjski pregled okolice iz zraka. Poleg helikopterja je del opreme še zaslon za neposredni video prenos, ki omogoča gledanje posnetkov v realnem času. Za pričetek ssnemanja  potrebujemo zgolj par minut.


Čas neprekinjenega letenja do: 30 min
Št. Motorjev: 4

V kolikor vas zanima pogledati stvari iz ptičje perspektive, nam pošljite povpraševanje ali nas pokličite, saj smo mi oko na nebu. Z veseljem vam bomo svetovali in skupaj poiskali rešitev, ki bo optimalna, cenovno ustrezna in, seveda, kakovostna.

Uporabnost

Najbolj pogosto fotografiranje ali snemanje iz zraka uporabljamo za predstavitvene namene, snemanje ali slikanje porok, kratkih filmov, geodetske namene, prelete določenih pokrajin, različne kulturne, športne in druge pomembne dogodke in spomine.
Pomislite, kako bi bilo imeti posnetke vaše hiše, vikenda ali priljubljenega kotička iz zraka. Kako pregledati streho, če ne želite ali ne morete plezati po njej?

Prednosti

- Hitra montaža plovila na terenu: Za celotno postavitev oz. pripravo za polet je potrebnih le nekaj minut.

- Enostavno snemanje: Pogled kamere je lahko usmerjen v vse strani in ga lahko spremljate na LCD monitorju . Prenos poteka preko brezžične povezave.

- Prijazno okolju: Uporabljamo izključno električno tehnologijo. Napajanje plovil je z baterijskimi vložki, vodenje Quadro ali Octokopterja pa je preko radijskih valov.

- Prijazne cene: v procesu snemanja je udeležen le  človek.

Omejitve

- Časovna omejenost: zaradi baterijskega napajanja smo pri enem letu časovno omejeni med 20-30 min neprekinjenega letenja. Seveda imamo kar nekaj baterij v rezervi (preko 45min)

- Hrup;  Zvočni posnetki niso uporabni, saj elektro motorji pri svojem delovanju proizvajajo hrup, ki ni primeren za audio obdelavo.

- Vreme; Vremenski vplivi, kot so močan veter in dež niso primerni za polete. Pri močnem, sunkovitem vetru posnetki namreč postanejo nekoliko nemirni, poskakujoči.
V deževnem vremenu NE LETIMO, saj lahko pride do stika vode z elektroniko, kar lahko povzroči strmoglavljenje plovila.

- Varnostna razdalja; Pri vzletih in pristankih odsvetujemo zadrževanje v bližini zračnega plovila – ( multikopterja), saj lahko pride do resnih telesnih poškodb

Kakovost snemanja

Plovilo omogoča snemanje v HD ali 4K tehnologiji. Namestimo lahko kompaktno 4K ali HD kamero.

Za profesionalne namene uporabljamo izključno DSLR fotoaparat, ki posname zračne posnetke v izjemni kakovosti, (4K, HD). Živo sliko pa spremljamo na LCD zaslonih.

Montaža video posnetkov  in potisk medijev

Ugodno nudimo tudi montažo, obdelavo posnetkov, umeščanje napisov, razmnoževanje in potisk na video nosilce. Poskrbimo za celovito storitev!

Ne Odlašajte!

V kolikor bi tudi vi želeli pogledati na svet z višine z atraktivnimi, nepozabnimi posnetki ali fotografijami, nam pošljite povpraševanje. Z veseljem vam bomo svetovali in skupaj poiskali optimalno, cenovno ustrezno in kakovostno rešitev!

 

 


Visit Us On Facebook