Storitve

Popravila in servis računalniške ter avdio – video tehnike

Ne glede na to, ali je napaka strojne ali programske opreme, vam po razumni ceni ponujamo idealno rešitev. Učinkovito in strokovno obravnavo kakršnekoli potrebe po popraviu. Pomagamo vam ne glede na to, ali je naprava še v garanciji ali ne.

 

Virus & Spyware odstranitev

Se je vaš računalnik okužil z virusom ali spyware_om? V tem primeru vam namestimo in prilagodimo anti-virusno, anti-spyware in malware zaščito ter očistimo vaš računalnik.

 

Obnovitev podatkov

Dobro se zavedamo pomembnosti informacij na vašem računalniku. Ko pa se zgodi da se znajdete v težavah z modrim zaslonom ali zamrznjenim sistemom, je najbolje, da računalnik izklopite ter nas čimprej pokličete. V najkrajšem možnem času pridemo na vaš dom, kjer bomo naredili hitri pregled, ter že na mestu samem poskušali rešiti vaš sitem. Če pa se izkaže, da je napaka resnejša, pa vaš računalnik odpeljemo, servisiramo in pripeljemo nazaj na dom.

 

Namestitev računalnikov in avdio – video tehnike

Vaše računalnike in/ali digitalno opremov tudi nameščamo v vašem domu: priklopimo jih na internet, nemestimo tiskalnike …

 

Backup rešitve

Nudimo tudi varnostno kopiranje pomembnih podatkov. Pomagamo pri izbiri pravilne back-up rešitve in opreme, ter vas tako zaščitimo pred samo izgubo podatkov.

 

Storitve na terenu

Nudimo popolno storitev servisiranja in nadgaradenj na sami lokaciji –  za osebne računalnike, strežnike in delovne postaje preverjamo samo delovanje in nujne posodobitve, okvare strojne opreme  in svetovanje pri nadgradnji.

 

Namestitve strežnikov in podpora

Nudimo hitro in popolno storitev nameščanja tako novih strežniških sistemov, kakor tudi nadgradnje starih in nezanesljivh, saj se zavedamo ključne vloge teh sistemov za delovanje vašega podjetja.  Nudimo tudi redne in preventivne preglede teh sistemov za nemoteno delovanje.

Visit Us On Facebook